Els armaris negres

13 01 2009

Joan Manuel Gisbert, 2008

 

RESUM

 

El llibre tracta d’un pare, l’Albert Biosca i del seu fill, en Pau , que van a una casa a fer reparacions al servei elèctric. Però en aquella mansió en una habitació hi han tres grans armaris negres, que aquests fan passar moltes aventures desagradables amb en Pau. A la mansió del davant hi viu una noia, la Clara, am els ulls enventats , els senyors que la vigilen tenen un pla per fer el mal amb els tres armaris i fe un sacrifici am la clara. El pare s’informa de la situació i ambv el el seu fill ho intenten impedir. Al final aconsegueixen salvar-se tots menys el tres armaris que acaben cremats.

VALORACIÓ

 

Aquest llibre m’ha agradat força ja que és un llibre de misteri, mig terror i una mica de ficció. Té molts esdeveniments que no se’t passarien mai pel cap que anés a passar això. Un cop comences a llegir-lo es tanta la intriga que et deixa entre capítol i capítol que t’entren ganes de llegir el següent capítol per saber què passarà o quin fets succeiran a la història. A més pots saber el que a fet un adolescent en una situació així, desconfia dels pares , amagar-los secret que al final han estat rebel·lats. També m’haa agradat perquè t’explica els fets alhora i així se’t passa més rapida la lectura.

Al principi costa perquè es molt de descripció de les situacions, però cap a la meitat de la lectura les coses comencen a passar més de cop i això t’intriga segui llegint. El llibre aporta també temes morals , perquè els armaris fan el mal i expandeixin per tot arreu i diuen que si no hi fossin en la terra el món i les persones estarien salvats de moltes situacions tenebroses i amb relació a la mort o al suïcidi. També tracta temes com l’amistat i el que pot arribar a fer entre dos persones que es tenen confiança

 

RECOMANACIÓ

 

Jo recomanaria el llibre a les persones que els agradi el misteri i l’intriga, ja que tota la novel·la traca d’això i crec que la persona que el llegeixi li agradara força com m’ho a fet a mi. En canvi a la gent que li agradi més els relats de ciencia-ficció, amorosos o de fantasia aquests no crec que li agradi gaire. Peró es una de les moltes possibilitats que lleguin un llibre d’un estil diferent els hi pugui agradar. Crec que el recomano com a un llibre que és interessant i que pot agradar força.

 

 

ANDREA RODRIGUEZ

4 ESO B

Anuncis

Accions

Informació

One response

30 01 2009
gerard mus

Mencanten els llibres de misteri. El tema sembla misterios i nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: