Amor i Amistat

13 01 2009

Jane Austen, 2007

RESUM

 

L’autora és la que narra la historia de tres germanes joves que no volen saber res sobre una proposta de matrimoni, ens explica els problemes i les expectatives familiars que tenen aquestes joves que són molt diferents del que es pensava en aquella època. Les tres germanes es comunicaven mitjançant cartes on s’explicava tot el que els estava passant i també moltes vegades per demanar algun consell, ja que es tenen molta confiança entre elles mateixes.

VALORACIO

 

La meva opinió és que penso que el llibre primer és una mica confús, encara que m’ha agradat perquè l’escriptora és la que conta la novel·la també és una de les protagonistes, jo no pensava que el llibre tractava sobre la vida de la pròpia escriptora, quan vaig mirar el títol la veritat m’imaginava alguna cosa diferent, però en conclusió penso que és un llibre interessant.

 

RECOMANACIO

 

El recomano a aquelles persones que els agrada llegir novel·les d’amor. És interessant perquè m’ha agradat, per això crec que es un llibre que pot agradar a altra gent que tampoc ha llegit novel·les d’aquesta classe.

 

 

 

 

Yajaira Cherrez

4 ESO “B”

AMOR I AMISAT

 

RESUM

L’autora Jane Austen ens narra la història, que tracta de tres germanes joves que no volen saber res sobre una proposta de matrimoni.

Una de les germanes ens explica que un home lleig amb mal caràcter , que és molt ric i no l’estima li a demanat matrimoni, però ella només bol el seus diners i que sigui una reina, així que a través de cartes demana consell a la seves germanes i a la seva mare. La seva mare pensa que hauria d’acceptar la proposta perquè si no els demanaria a qualsevol de les sever germanes, i ella no suportaria veure que elles es casen abans, volia ser la primera. Les seves germanes li dient que si ella no volia que acceptarien una d’elles. Al final l’home va triar una de les altres dos i es va casar, i li explica a les seves germanes com li va.

Després narra una mica la vida de l’autora Jane Austen.

 

VALORACIÓ

A mi personalment aquest llibre no m’ha agradat gaire, perquè l’imaginava d’una altra manera. M’ha anat agradant a trossos. Pensava que seria més entretingut, que hi hauria més amor, algun conflicte per l’home que desitjaven, i també com està estructurat, perquè amb cartes es feia més passat que amb capítols.

Es reflecteix l’amistat i l’amor que tenen entre les germanes, que saben que poden contar una amb l’altra, i també que no i ha rancor per què l’home hagi triat una d’elles i sigui mes rica, perquè sempre entre germans no ens portem gaire bé i aquí es veu com hauria de ser.

També l’últim tema que tracta que és la vida de l’autora m’ha semblat molt interessant.

 

RECOMANACIÓ

Jo recomano el llibre a persones que tinguin germans, i que els agradi l’amor i amistat que hi ha entre elles, de l’ajuda que es tenen i la comunicació que hi ha. Crec que és un llibre interessant per llegir que no és pesat i que es fàcil de entendre. A la gent que li agrada més la ciència-ficció o el misteri que no agafin aquest llibre perquè no els agradaria gaire.

 

Sara Arboleas

 

RESUM

 

L’autora és la que narra la historia de tres germanes joves que no volen saber res sobre una proposta de matrimoni, ens explica els problemes i les expectatives familiars que tenen aquestes joves que són molt diferents del que es pensava en aquella època. Les tres germanes  es comunicaven mitjançant  cartes on s’explicava  tot el que els estava passant i també moltes vegades per demanar algun consell, ja que es tenen molta confiança entre elles mateixes.

 

Yajaira Chérrez

 

Anuncis

Accions

Informació

One response

7 02 2009
Priscila Altamirano

Sembla un llibre interesant, m’agradaria llegir-lo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: