LA FOSCOR

11 01 2009

Marianne Curley, 2004

RESUM :

 

Dotze mesos després que matessin en Marduke, la deessa del Caos Lathenia va a buscar a en Marduke a l’altre món, per tornar-lo a la vida. La Isabel , l´Ethan i l´Arkarian són uns dels Guardians que van al passat per evitar problemes o catàstrofes en el present, però no son els únics, per què l´Ordre vol controlar el passat per als seus beneficis malvats. Després de tornar d’una missió Isabel i Arkarian , ell és segrestat per l´Ordre i portat al món on esta Lathenia i torturat perquè li donés informació que ell no estava disposat a donar , Lathenia encara no el vol matar, i ordena tancar-lo al temple de la illa d’Obsidiana. Isabel i Ethan intenten parlar amb el líder de la Guàrdia ,Lorian però ell se nega a obrir una fisura per anar a l´ altre mòn i solament ho pot fer un immortal com Lorian. La Isabel ,Ethan i Matt busquen a Lord Penbardin perquè diu, que hi ha una altra manera d’entrar a l’altre món. Mitjançant una invocació, els tres arriben al lloc que es molt fosc i tenebrós descobreixen que Arkarian esta tancat a la illa i superen proves fins arribar al temple Isabel guareix a l Arkarian, després apareix Lathenia però es transporten a temps i quan tornen els fan un judici per haver desobeït les ordres, que en veritat era una prova i Arkarian vol renunciar al do de no envellir per estar amb Isabel, però Lorian decideix donar-li a Isabel el mateix do.

VALORACIÓ:

És un llibre de suspens i d’aventura que és molt interessant i que si es comença a llegir t’enganxarà fins al final.

Aquesta és la segona part de la trilogia i és un llibre fascinant amb una trama bastant elaborada , uns personatges que van evolucionant al llarg de la història tant físicament com psicològicament, uns escenaris molt variats i detallats amb uns antagonistes que estan a la altura, un desenllaç inesperat i fantàstic, molta imaginació i al final et deixarà amb les ganes de saber què passarà en l’últim llibre de la trilogia. És interessant com esta dividit el llibre, en capítols alternant els dos protagonistes principals en primera persona així podem saber com és sent cadascú i el què fan

en els diversos llocs on estan. Aquest llibre tan fantàstic es mereix un 8 sobre 10 de puntuació per que no és un llibre que en gaires moments m´hagi avorrit, sempre havia acció i intriga i en cap moment et treu les ganes de llegir, pel que m´ha agradat molt hi ha estat una història interessant i espero poder llegir la primera part per entendre més bé la història.

RECOMANACIÓ:

Aquest és un llibre que recomano a tota la gent que li agradi els llibres d’aventura i intriga especialment, i als que no també, perquè és una gran novel·la .Agradarà molt a la gent pel seu argument i personatges i li interessarà més si comencen pel primer llibre, així sabran de què va tot i els resultarà més emocionant. També el recomano a la gent que els agrada la història perquè els fets et traslladen a dates històriques, que els protagonistes intentaran arreglar per no canviar el futur. També als que els agradin els móns i éssers fantàstics perquè també surt en gran part de la història.

Pol Maurici Carrasco

4B

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

30 01 2009
gerard mus

Crec que aquest llibre es molt interessant ja que m’agraden els llibre paranormals. Els llibres que imaginen altres mons m’agraden perque es un intent de millorar el nostre, encara que auest no es el cas. Aquest llibre m’agradaria.

28 01 2009
Robert Campasol

Jo crec que aquest llibre no m`agradaria gens, ja que no m’agraden les novel-les de ciencia-ficció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: